Regler for brug af foreningens forum

Officielle informationer fra foreningen, og regler for forummet.
Låst
Brugeravatar
Morten N Andersen
Administrator
Indlæg: 294
Tilmeldt: tors 5. maj 2011, 20:50
Kontakt:

Regler for brug af foreningens forum

Indlæg af Morten N Andersen » søn 8. maj 2011, 21:05

Som forening ønsker vi at foreningens hjemmeside og forum er en forlængelse af det fællesskab som vi har i foreningen. Af samme grund, beder vi vores brugere om at følge de følgende simple retningslinier:

Valg af brugernavn:
Dit brugernavn skal være dit rigtige navn, og må derfor ikke være et alias. Helt præcist er reglerne:
  • Dit brugernavn skal helst bestå af dit fulde navn. Hvis du ønsker et kortere brugernavn, kan du forkorte dit navn, så brugernavnet indeholder dit fulde fornavn, men hvor dine mellemnavne og efternavn evt. kan forkortes til deres begyndelsesbogstav. Eksempel: Hvis dit navn er Martin Christian Sørensen, skal dit brugernavn helst være "Martin Christian Sørensen", men kan forkortes til "Martin C Sørensen", "Martin Christian S", eller "Martin C S".
  • Hvis dit brugernavn er en forkortet udgave af dit fulde navn, så skal din signatur indeholde dit fulde navn.
Opførsel:
  • Respekter de andre brugere, og deres meninger. Formålet med forummet er at give mulighed for at udveksle meninger og erfaringer med rollespil, og i øvrigt at have det sjovt/hyggeligt. Derfor vil opførsel såsom flaming, nedsættende bemærkninger, overdreven aggressiv sprogbrug, banden, personangreb, fornærmelser, og lign. ikke blive tolereret.
  • Undgå at poste off-topic, og unlad også at deraile igangværende diskussioner. Kategorierne er der af en årsag ;-)
  • Unlad at spamme - hvad der betragtes som spam afhænger naturligvis meget af situationen, men "low content" posts bliver generelt betragtet som spam (f.x. en post som kun består af et enkelt ord, eller et billede) i de fleste subforums.
  • Undgå at poste materiale, eller links til materiale, som er af ulovlig, uanstændig, hadefuld, eller diskriminerende karakter.
  • Brug din sunde fornuft.
Klagemuligheder:
Hvis alle overholder ovenstående simple regler, bliver der forhåbentlig ikke behov for moderation, og derved heller ikke klager over samme ;-) - men i tilfælde af at du føler dig uretfærdigt behandlet af forum-admin og/eller moderators, så send en mail til bestyrelsen, og de vil tage affære. Lav ikke en post på forummet med din klage, denne vil blive slettet uden varsel. Dette fordi det er bestyrelsen (og kun bestyrelsen) som har ansvaret for at vurdere admin- og moderator-beslutninger, da det er dem som udpeger admin (og lader admin udpege moderators) i første omgang.

Sletning og redigering af posts og profil:
  • Da en vigtig del af formålet med foreningen er at udveklse erfaringer og opbygge en mængde af viden om rollespil, vil tekst i posts kun blive fjernet hvis moderators vurderer at teksten er imod forummets regler. Det er muligt at slette/redigere i en post i nogle få minutter efter den er lavet. Derefter er indholdet permanent (med mindre posten bliver ændret som følge af moderation).
  • Som udganspunkt slettes profiler ikke. Hvis du ønsker at forlade forummet, så slet evt. den information i din profil du ikke ønsker skal være offentlig længere, og bed derefter en moderator om at markere din bruger som inaktiv.
  • I særlige tilfælde kan der gives dispensation, således at din profil, når du forlader forummet, ikke kun markeres som inaktiv, men også anonymiseres. Dette vil sige at profilnavnet ændres så det ikke længere indeholder dit rigtige navn. Bemærk at selve indholdet af dine posts stadig vil være på forummet.

Låst

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst